Skip to content

Llámanos: (+34) 960 232 841     o     Envía tu consulta

Fiscalitat i Comptable

Tot l’assessorament fiscal que necessita la teua empresa, basat en una exhaustiva anàlisi d’una comptabilitat organitzada i concreta segons les necessitats del teu negoci.

nik macmillan 280300 unsplash

Assessorament Personalitzat

Les empreses, igual que les persones, tenen unes necessitats i unes qualitats úniques, que són les que marquen la diferència. En Gestoría Marco Asociados, analitzarem la teua empresa, així com la seua entronitze, per a poder oferir-te un assessorament personalitzat amb el qual pugues aconseguir marca la diferència.

A més t’assessorarem en qualsevol gestió de la teua vida personal:

Préstecs personals.

Préstecs hipotecaris.

Arrendaments habitatge habitual, local comercial, etc.

aron visuals 320023 unsplash 1

Estimació directa i objectiva

Som experts en els dos mètodes de tributació per a autònoms. Basant-nos en les teues necessitats, tipus d’activitat i el teu nivell de facturació, estudiarem per tu, el mètode de tributació que millor s’acoble a les necessitats del teu negoci.

Perquè tu pugues centrar-te únicament en la teua activitat, sabent que, fiscalment, el funcionament de la teua empresa està sent òptim.

coins 948603_1920

Comptabilitat

La comptabilitat, a més de ser una obligació per a les Pimes, és la millor eina d’anàlisi per a controlar i optimitzar l’èxit de la teua empresa.

En Gestoría Marco Asociados classifiquem tota la informació relativa al teu negoci, desmembrant cada despesa i cada ingrés, perquè complisques amb totes les obligacions comptables amb les administracions públiques d’una forma eficaç i pugues gestionar la teua empresa d’una forma eficient.

hacienda2

Recursos Hisenda

Ja sigues empresari, autònom o persona física, és per tots coneguda la preocupació que causa una notificació d’Hisenda o de la Seguretat Social.

Nosaltres t’assessorem i fem per tu, tot tipus de recurs, al•legació o requeriment, oferint-te tota la nostra experiència de la nostra interacció amb les administracions públiques.

Fiscal Y Contable 2

Fiscalitat

Gestoría Marco Asociados ofereix serveis d’assessorament i gestió fiscal a tots els nivells, tant professional com personal:

  • Presentació models trimestrals i anuals AEAT.
  • Declaració IRPF.
  • Liquidacions d’herències.
  • Liquidacions Compravenda immobles.
  • Liquidació operacions societàries.
  • Cobrament anticipat deducció per maternitat.

Crida’ns

(+34) 96 023 28 41

-O-