Skip to content

Llámanos: (+34) 960 232 841     o     Envía tu consulta

Ges Seguros, des de 1928
cuidant dels nostres clients

Som una companyia d’assegurances independent l’objectiu de les quals és establir relacions duradores amb els seus clients, basades en la qualitat i la confiança.

Assegurances per a Empreses

empresas

GES Comerç

Amb GES Comerç pots cuidar dels teus clients, perquè nosaltres cuidem del teu comerç. T’oferim una assegurança amb gran varietat de cobertures opcionals perquè pugues triar les que millor s’adapten a les teues necessitats.

Multi-risc Empresarial

T’oferim un segur multirisc que s’adapta completament a les necessitats de la teua empresa i negoci, amb solucions específiques per a cada activitat empresarial.

Multi-risc Oficines

Pensat per a fer la teua oficina més segura, el nostre multi-risc d’Oficines i Despatxos és un producte que t’ofereix les més completes cobertures bàsiques del mercat a un preu molt competitiu.

GES Comunitats

Perquè la teua comunitat viva tranquil·la i sense preocupacions, GES ha creat una nova assegurança per a comunitats de veïns amb totes les garanties i serveis.

Responsabilitat Civil

En l’acompliment de l’activitat professional d’una empresa a vegades es poden causar danys a altres persones o béns. L’assegurança de Responsabilitat Civil naix per a fer front a aqueixes situacions.

Assegurances per a Col·lectius

Assegura l’estabilitat econòmica i tranquil·litat dels teus empleats. Vàlid per a qualsevol col·lectiu que necessite protecció davant l’activitat que realitzarà. Aporta valor per als empleats. Possibilitat d’ampliar les cobertures segons les necessitats del col·lectiu.

Crida’ns

(+34) 96 023 28 41

-O-